Koulutus

PAUn järjestökoulutus 2022


Oletko
  • uusi jäsen tai muuten haluaisit kuulla, mitä liitto tarjoaa sinulle?
  • halukas ymmärtämään paremmin työsopimustasi?
  • halukas kehittämään taitojasi?

PAUn tarjoama perustietoa ja järjestöllisä valmiuksia lisäävä koulutus on tarkoitettu kaikille jäsenille. Työnantaja ei pääsääntöisesti maksa palkkaa kurssiajalta. Liitto maksaa osallistujien majoittumiset, ruoat sekä kohtuulliset matkakulut.

Kursseille ilmoittaudutaan kirjautumalla PAUn sähköiseen jäsenpalveluun.

Tolkkua työelämään (alle 35-vuotiaille)

Eikö palkkanauha aukene? Mitä työehtosopimus sanoo tauoista ja lomista? Mitä hyötyä liitosta on sinulle? Tule viettämään viikonloppu muiden paulaisten nuorten aikuisten kanssa. Kurssilla kartutetaan tietoa työelämän oikeuksista, oman alan sopimuksista sekä liiton eduista ja ideoidaan ja keskustellaan uusista tavoista vaikuttaa. Kurssi on tarkoitettu alle 35-vuotiaille PAUn jäsenille.

Aika: 9.-10.4.2022
Paikka: Tallink Spa–hotelli, Tallinna
Viimeinen hakupäivä: 4.3.2022

Selkoa sopimuksista

Ensisijaisesti niille jäsenille, jotka ovat suorittaneet Tunne oikeutesi tai Tolkkua työelämään-kurssin. Sopii myös erinomaisesti ammattiosastojen aktiiveille. Kurssilla uppoudutaan PAUn lakimiehen opastuksella tarkemmin työehtosopimukseen ja käydään läpi useita kysymyksiä herättäviä aiheita. Kurssilla ollaan kuitenkin vahvasti kiinni arjessa. Asioita käydään läpi käytännön työelämän ja työntekijöiden oikeuksien näkökulmasta. 

Aika: 9.-10.4.2022
Paikka: Tallink Spa–hotelli, Tallinna
Viimeinen hakupäivä: 4.3.2022

Svenskspråkig organisationkurs

För medlemmar som jobbar i Posti och Åland Post.

Tidpunkt: 3.–4.9.2022
Kursplats: Hotel Adlon, Mariehamn
Sista anmälningsdag: 5.8.2022

Tunne oikeutesi työelämässä 

Työ opetetaan työpaikalla, mutta tällä kurssilla kuulet, mistä tulevat ne säännökset ja lakipykälät, minkä puitteissa työtä tehdään. Olet ehkä uusi jäsen tai muuten kiinnostunut selvittämään ja varmistamaan, että sinulla ja työpaikallasi on kaikki kunnossa. Täällä kuulet myös niistä kaikista palveluista, joihin olet oikeutettu liiton jäsenenä.

Aika: 8.–9.10.2022
Paikka: Holiday Club Tampere
Viimeinen hakupäivä: 2.9.2022

PAUn järjestöaktiivin täydennyskurssi

Yhteiskunnan muuttuessa ammattiosastot kohtaavat jatkuvasti uusia haasteita. Millä pitää itsensä ajan hermolla? Tule hakemaan uusia eväitä toimintaan ja ajattelun kehittämiseen. Kuulet myös, mitä oivalluksia muilla aktiiveilla on, ja voit viedä niistä parhaat ja sopivimmat omaan käyttöön. Tämä kurssi ajankohtaisella aiheella sopii ammattiosastojen aktiiveille ja asiasta muuten kiinnostuneille.

Aika: 8.–9.10.2022
Paikka: Holiday Club Tampere
Viimeinen hakupäivä: 2.9.2022 

Lue lisää koulutuksesta  täältä.