Lehtialennukset

Telma-lehti

Telma-lehti on Työsuojelurahaston ja Työturvallisuuskeskuksen yhteinen lehti, jossa on asiantuntevia artikkeleita työturvallisuudesta, työhyvinvoinnista ja työn muutoksesta. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen voi tilata maksutta lehden verkkosivuilta

Työväenlehtituki

Monipuolisen mediatarjonnan varmistamiseksi PAU tukee palkansaajalehtien tilauksia. Lehtietu Demokraatille ja Kansan Uutisten Viikkolehdelle on 35 euroa. Muiden palkansaajalehtien lehtietu on 20 euroa. Lehtietu koskee myös sähköisiä lehtiä.

Kun lehteä tilatessasi ilmoitat olevasi liiton jäsen, lehtietu otetaan huomioon alennuksena lehtilaskussa ja automaattisesti myös tulevissa vuosikertatilausten laskuissa. Jotkut ammattiosastot myöntävät lisäksi omia lehtitukia. Parhaiten tästä edusta saat tietoa oman ammattiosastosi toimihenkilöiltä.

Otavamedian lehtialennukset

Otavamedia tarjoaa PAUn jäsenille/henkilökunnalle erikoisalennuksen lehtitilauksista. Tilaukset ovat jatkuvia tilauksia, jotka hinnoitellaan 12 kuukauden määräaikaisista normaalihinnoista. Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset. Voimassa olevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen, eikä alennustilausta voi käyttää voimassaolevan määräaikaisen tilauksen jatkoksi.

Tilaukset jatkuvat automaattisesti erikoishinnalla 12 kuukauden laskutusjaksoissa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan niin kauan kuin jäsen haluaa. Tilaukset eivät sisällä tilaajaetuja.

Otavamedian alennusetu on voimassa niin kauan kuin henkilö on PAUn jäsen tai sopimus on voimassa. Sopimus tarkistetaan vuosittain.

Otavamedian aikakauslehtiä voit tilata erikoisalennuksella tästä linkistä: https://tarjooma.otavamedia.fi/36702