Majoitusalennukset

Green Star Hotellit

GreenStar-hotelit tarjoavat kiinteähintaisen edullisen majoituksen SAK:n jäsenliittojen jäsenille Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa ja Vaasassa. Varaukset osoitteesta www.greenstar.fi varauskoodilla SAK. Varaudu näyttämään liiton jäsenkorttisi vastaanotossa. 


Suomen Hostellijärjestö

PAUn jäsenenä saat 10 % alennuksen majoituksesta kotimaan hostelleissa. Voit myös tilata maksutta Kotimaan hostellikortin, joka oikeuttaa jäsenten majoitusetuun. 

Hostellikortilla saat lisäksi muita matkailuetuja Suomessa sekä vinkkejä edulliseen ja yhteisölliseen matkailuun. Jäsenet voivat ostaa ulkomailla hostellialennukseen oikeuttavan Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. 

Lue lisää:  https://www.hostellit.fi/jasenet 

Nordic Choice Hotels

SAK:n jäsenliittojen jäsenet saavat Nordic Choice Hotels -ketjun hotelleista 15 % alennuksen päivän hinnoista. Tarjous on voimassa kaikissa huoneluokissa ympäri vuoden, kun majoituspäivä on perjantai, lauantai tai sunnuntai.

Tee varaus tämän linkin kautta. Majoitus maksetaan hotelliin saavuttaessa. Varaukset voi perua ilman kuluja klo 16 saakka saapumispäivänä. WiFi ja aamiainen sisältyvät huonehintaan.

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Käytössä on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja Pietarissa Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voi tehdä nettilinkin kautta. Näytä jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.